UITLAATSERVICE  

 

   

 

 

 

   

Dogrun voorwaarden  

Kijk hier voor de Algemene Voorwaarden Dogrun.

   

De Dogrun hondenspeeltuin en hondendagopvang / hondencreche is een van de leukste in Nederland heeft ook haar eigen hondenuitlaatservice. (We rijden alleen in Purmerend, en een stukje zo beemster, en een stukje van Edam.)

 

De honden van onze uitlaatservice worden door ons thuis opgehaald. De baasjes zijn vaak mensen die die dag werken, maar het komt ook voor dat de baasjes thuis zijn, maar geen tijd of gelegenheid hebben om de hond te brengen.

Wij hebben ervaren medewerkers bij ons werken, die gek zijn op de honden... Alle vier hebben ze een eigen groep honden die ze bij de mensen thuis ophalen met een busje. Vervolgens zet de bus koers naar ons bos ( helemaal omheind) waar alle druktemakers dan los kunnen.Rennen en spelen of gewoon een rondje snuffelen. De honden zijn minimaal 1 uur op het land Dit is gegarandeerd!!! Vaak is het zelfs anderhalf tot twee uurtjes rennen , zwemmen en natuurlijk het uitlaten zelf!!
Moe en voldaan worden de honden dan weer thuisgebracht.

De busjes rijden allemaal op het midden van de dag...de bussen vertrekken om 09.30, om 10.30 en om 11.00h. de honden zijn dan tussen 13.00h en 16.30 h weer thuis afhankelijk van de route en waar de honden wonen.

                                                                                De kleintjes hebben een'ere'plekje voorin We hebben van de meeste baasjes de sleutels...dus dat zijn behoorlijke bossen.

Belangrijk om te weten is, dat er geen vaste dagen nodig zijn... dus vandaag bellen, en dan kan uw hond de volgende dag mee... Het wordt alleen wel wat drukker nu, dus het is wel handiger om vaste dagen door te geven aan ons.

Neem gerust Contact met ons op.