DAGOPVANG  

   

 

 

 

   

Dogrun voorwaarden  

Kijk hier voor de Algemene Voorwaarden Dogrun.

   

ROUTEPLANNER  

   

We zijn er trots op om onze hondendagopvang aan u voor te stellen. Wij hebben daarvoor voor de honden een supergroot terrein ingericht van maar liefst bijna 2 hectare ( ongeveer 2-3 voetbalvelden). Dit is een stuk bos, waar we ook een zwemmeertje hebben aangelegd.

Ook kunnen alle honden natuurlijk, als ze willen naar binnen, niet alle honden hebben er in in om de hele dag te lopen of te spelen en bovendien is het niet altijd mooi weer. ( Behalve labradors, die zijn bijna niet moe te krijgen,) Maar zelfs die willen uiteindelijk aan t eind van de dag binnen liggen.

Dat kan dus, We hebben twee hele grote blokhutten aan elkaar gemaakt, en het terras ervoor overkapt, in totaal ongeveer 400 vierkante meter. We hebben er bankjes neergezet, waar ze prinsheerlijk kunnen liggen. Helemaal verwarmd, dus koud zullen ze het niet hebben!!

Een veelgestelde vraag is of een hond ook " zomaar" een dagje mag komen... Jazeker!!! Daarvoor zijn we ook. We kennen geen "vaste dagen" , dus ook als u bv 1 x per jaar eens een dagje weg wilt is de hond van harte welkom.  Nogmaals, geen verplichting, een strippenkaart bij ons is ook gewoon 1 jaar geldig vervalt dus niet na bv 1 maand. De honden kunnen worden gebracht naar de Dogrun en dan 's middags worden opgehaald.

                    

 Deze foto is niet echt reclame..... Hij was ooit schoon, dat wel! Maar plezier heeft hij zeker!

 

De openingstijden zijn van maandag t.m vrijdag  van 06.3 0h - 18.00h

Op zaterdag: van 08.00 h -  17.00 h


En ook daar zijn we makkelijk in, u kunt uw hond halen en brengen wanneeer het u schikt.
Een dagdeel kan ook dat is van 07.00h tot 12.30 of tussen 12.30 - 18.00 h.

Voor meer informatie verwijzen wij u het kopje"tarieven" : Daar kunt u alle tarieven op terugvinden.

Ook pups kunnen bij ons al heel jong terecht. Indien ze al jong bij ons komen, zijn ook zij al heel snel "eigen" met de Dogrun en worden ze heel sociaal tegenover andere honden.We hebben wel graag dat de honden die bij ons komen al hun entingen hebben gehad..Daarna zijn ze van harte welkom bij ons. We kunnen in overleg met de baasjes zorgen voor een schema van spelen en rusten en ook is het mogelijk om de eerste tijd de jonge honden hun extra voedingen te verzorgen.

We hebben wel enkele voorwaarden bij ons: Honden die echt agressief zijn mogen helaas niet komen spelen,maar dat is logisch.En natuurlijk moeten de honden volgens schema zijn ingeent eer ze kunnen komen.

Verder is het belangrijk om te weten dat er natuurlijk ook een risico aan zit als de honden spelen bij ons... Ze kunnen met spelen natuurlijk zich bezeren. Ook bij ons heeft een hond zich wel eens verstapt met spelen en een kneuzing opgelopen. ( mank lopen) Belangrijk om te weten is dat we niet aansprakelijk zijn.

                                       Een collage van enkele Dogrunners!